Vacatures

Scroll verder
Krijn Verwijs is een familiebedrijf met een rijke historie en mooie toekomst. Regelmatig zoeken we nieuwe ‘familieleden’, die ons team kunnen versterken.

Bij Krijn Verwijs wegen competenties zwaarder dan diploma’s. Het is belangrijk dat je past binnen onze ‘familie’. Dat je je herkent in onze kernwaarden en graag een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling en groei van Krijn Verwijs. Bij Krijn Verwijs doen we het samen.

Krijn Verwijs biedt ook jou de kans om te ontwikkelen en groeien. Het begint bij het PEP, Premier Education Program, waarmee je belangrijke productkennis opdoet. We faciliteren bovendien aanvullende en externe cursussen en opleidingen, zodat jij belangrijke certificaten kunt behalen, je kennis en vaardigheden kunt verbreden en/of door kunt groeien naar een andere functie.

Franssprekende medewerker customer service

Voor onze verkoopafdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons customer service team kan versterken. Je komt terecht in gezellig team met leuke collega’s. Vanaf je bureau heb je een schitterend uitzicht over de Oosterschelde. Dit noemen wij ook wel onze achtertuin, hier komt namelijk een groot deel van onze producten vandaan: mosselen, oesters, kreeften, zeegroenten en allerhande schaal- en schelpdieren. Daarnaast zijn wij bezig met verduurzamen van ons kantoor en onze productie. Wij gaan voor een ‘groen’ bedrijf, wat natuurlijk helemaal past bij het groene Premier merk.

Nu ben jij natuurlijk vast nieuwsgierig naar jouw werkzaamheden? Wij sommen ze hieronder kort voor je op. Dit is natuurlijk niet alles, maar wel de hoofdtaken waar jij je mee bezig gaat houden.

 • Je hebt dagelijks contact met jouw klanten. Dit is per mail, telefonisch en WhatsApp. Dit kan zijn voor de bestellingen, maar ook voor eventuele vragen die de klanten hebben. Naast de klanten heb je ook regelmatig contact met de transporteur en de andere collega’s van de productie;
 • Je bent goed op de hoogte van de volumes van jouw klanten, en trekt tijdig aan de bel als je hier veranderingen in ziet. Jij bent degene die jouw klanten het beste kent;
 • Je werkt nauw samen met de accountmanager en ondersteunt deze bij de verschillende werkzaamheden. Daarnaast praat je de accountmanager regelmatig bij over de klanten en maken jullie eventueel een stappenplan voor verschillende klanten.

 

Wij zijn heel benieuwd of jij de enthousiaste teamplayer bent waar wij naar op zoek zijn.

 • Je bent in het bezit van MBO of HBO diploma;
 • Naast samenwerken, is het ook belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kunt gaan;
 • De Franse taal is jou absoluut niet onbekend, je kunt jezelf schriftelijk en mondeling goed uitdrukken. Mochten er nog meer talen zijn waarin jij je prima kunt redden is dit heel mooi meegenomen;
 • Ben jij al eerder werkzaam geweest in een soortgelijke functie dan zijn dit zeker pluspunten;
 • Het zou natuurlijk heel leuk zijn als je ook dol bent op schaal- en schelpdieren.

 

Nu ben jij vast heel benieuwd wat wij jou te bieden hebben? Lees dan snel verder:

 • Super leuke collega’s en een werkplek met een prachtig uitzicht;
 • Een salaris wat prima past bij deze functie en jouw werkervaring; 
 • Fulltime aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bedrijf met persoonlijke groeimogelijkheden, je leert elke dag bij; 
 • Geen saaie werkdagen

 

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV aan: martine@verwijs.com. 

 

Wil je vooraf meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Fleur Wientjens, coördinator customer service; fleur@verwijs.com of +31 (0) 113 579016