à propos de nous

Scroll verder
Krijn Verwijs is uw totaalleverancier voor schaal- en schelpdieren. We hebben een rijk verleden en zijn trots op onze innovaties. Hierdoor zijn we in staat om continuïteit en optimale kwaliteit te bieden. Door onze brede kennis van kweekgebieden en topseizoenen en onze vaste en exclusieve samenwerking met gerespecteerde (internationale) kwekers verzekeren we u namelijk het hele jaar door van beschikbaarheid van onze producten. En met onze moderne verwaterings- en zuiveringstechnologie staan we tevens garant voor optimale kwaliteit en voedselveiligheid.

Van bron tot bord

We zien onszelf als de verbinder tussen de kweker en de winkel of het restaurant waar de consument komt. In de tussentijd voegen wij waarde aan het product toe door goede zuivering, controle en verpakking voor een optimale kwaliteit, houdbaarheid en voedselveiligheid. 

Omdat we een goede klantrelatie erg belangrijk vinden, zorgen we niet alleen voor een breed assortiment aan topproducten, efficiënte bestelsystemen en op uw bedrijf afgestemde leveringsschema’s. We komen ook graag eens bij u op het bedrijf langs. Daarnaast bent u ook altijd welkom bij ons in Yerseke. Met veel plezier laten we u zien wie we zijn, wat we doen en hoe we werken. 

Betrouwbaarheid op het gebied van levering

Schaal- en schelpdieren zijn een weers- en seizoenafhankelijk product. Krijn Verwijs haalt haar producten steeds van zo dichtbij mogelijk. Is het seizoen op een bepaald moment van het jaar niet vlakbij, in de Oosterschelde, dan kijken we verder Europa in. Krijn Verwijs kent alle topseizoenen en hanteert een slimme planning om een continue aanvoer te garanderen. Bij Krijn Verwijs kunt u dus een heel jaar door vertrouwen op een volledige en tijdige levering.